Stralende huid

ArganOil verzorgt je huid. Geen droge, trekkerige of vette huid meer. Je huid voelt fluweelzacht en soepel aan waardoor je er weer jonger uitziet

Glanzend haar

ArganOil verzorgt je haar. Vergeet droog, weerbarstig haar. Voedt het tot in de puntjes zodat het zijdezacht aanvoelt en prachtig glanst.

Sterke nagels

ArganOil verzorgt en versterkt je nagels. Hydrateer je nagels en nagelriemen en maak je nagelbedden sterk, soepel en glad.

natuurlijke schoonheid

Een stralende huid is jouw visitekaartje.

Argan Oil by Zifa is een natuurlijk product en komt uit de pitten van argannoten. Arganolie staat bekend als wonderolie en wordt ook weleens het 'vloeibare goud' uit Marokko genoemd. Daar wordt het al eeuwenlang gebruikt als ingrediënt in voedende huidverzorging. ArganOil by ZIfa is 100% puur en gecertificeerd.

Boost your Skin

Een stralende huid met 100% pure ArganOil by Zifa
Pure verwennerij

ArganOil by Zifa is aangenaam zacht en voedt de huid. 

Anti-Aging

ArganOil by Zifa bevat van nature veel vitamine E om schadelijke, anti-aging stoffen in de huid te helpen voorkomen. 

Voel je goed

Het resultaat is een zachte huid met zo min mogelijk rimpels en oneffenheden.

VLOEIBARE GOUD

Pure Argan Oil uit Marocco

Arganolie - of "vloeibaar goud", zoals velen het noemen - wordt gemaakt van de verse pitten van de vrucht van de arganboom in Marokko. Pure arganolie wordt al eeuwenlang gebruikt om te koken en als huismiddeltje voor gezondheid en schoonheid, waaronder haaruitval. Tegenwoordig is het te vinden in een aantal haar- en huidverzorgingsproducten.

HET PERFECTE CADEAU

back to top