Argan By Zifa

Argan olie by zifa

 Arganolie is een rijke, natuurlijke olie die wordt gewonnen uit de pitten van de arganboom. Deze olie heeft meerdere voordelen voor uw huid, haar en nagels. Het is rijk aan antioxidanten die helpen de tekenen van veroudering te verminderen. Het bevat ook vitamine E die helpt om door de zon beschadigde huid te herstellen, wat resulteert in een gezond uitziende huid. In deze blog leer je alles over deze wonderolie en hoe je het kunt gebruiken om je teint te verbeteren.

Argan olie hersteld de natuurlijke beschermlaag van de huid. Daarnaast is Argan olie ook helend voor mensen met huidaandoeningen, zoals eczeem, psoriasis of allergische reacties – ervaar de wonderen van Argan!

argan by zifa en de voordelen voor de huid

Argan olie is ook geweldig in het voorkomen van vroegtijdige veroudering die kan optreden als gevolg van UV-stralen. Ten slotte helpt dit product droge plekjes op uw gezicht te genezen die worden veroorzaakt door omgevingsfactoren, zoals vervuiling of koud weer.

  1.  Argan olie hydrateert de huid, omdat de Argan-olie rijk is aan vetzuren, kan het een droge, schilferende en jeukende huid weer tot leven brengen. Het bevat geen cholesterol en is daarom een betere bevochtiger dan de meeste andere oliën die veelal aangeboden worden op het internet.

     

  2. Argan olie controleert de productie van talg (natuurlijke olie) in het lichaam. Dit is vooral goed voor mensen met acne of een vette huid, talg word namelijk geneutraliseerd waardoor acne en puistjes verdwijnen.

     

  3. Argan olie bevat vitamine E en daarnaast ook meervoudig onverzadigde vetzuren. Dit zijn geweldige anti-oxidanten die de zuurstoftoevoer naar de huidcellen bevorderen. Tegelijkertijd bestrijden deze anti-oxidanten de schadelijke effecten  van vrije radicalen in het lichaam.

huidaandoeningen verhelpen met argan olie

Arganolie heeft een reeks voordelen voor de huid, waaronder ontstekingsremmend en anti-allergisch. Het bevat ook vitamine E en sterolen, die helpen om vocht vast te houden en een droge huid te voorkomen. Bovendien bevat het eigenschappen die herstellend, verzorgend, kalmerend en voedend zijn om u een gezonde gloed te geven.

Het gebruik van Argan-olie verminderd huidaandoeningen, zoals huidirritatie, allergische reacties, strae, eczeem en psoriasis. Deze olie bevat namelijk ontstekingsremmende stoffen. Door middel van deze stoffen zal de eczeem sneller verdwijnen en kan de jeuk afnemen.

Een vorm van eczeem is seborroïsche dermatitis. Deze eczeemsoort bevindt zich op de hoofdhuid.Arganolie kan deze huidaandoening niet verhelpen, maar het kan wel de jeuk op de hoofdhuid verlichten.

Neem eens per week een arganoliekuur door de olie in te masseren op de hoofdhuid.

Laat een half uur intrekken onder een warme, vochtige handdoek, spoel uit en was de haren zoals gewoonlijk.

De hoofdhuid zal prettiger en minder trekkerig aanvoelen.

a
a

Arganolie is een van de meest veelzijdige oliën op de markt. Het voedt, kalmeert, verzacht, hydrateert, en voorkomt vochtverlies. Het stimuleert ook een evenwichtige talgproductie! Argan By Zifa is 100% de originele argan olie, de meeste argan olie die aangeboden wordt op internet is hiermee niet te vergelijken!

Arganolie wordt gewonnen uit de noten van de arganboom, die oorspronkelijk uit Marokko komt. De voordelen zijn talrijk, waaronder genezend, voedend en regenererend. Ontdek de voordelen van Arganolie, wat het kan doen voor uw haar, huid en nagels, en hoe u het op de juiste manier kunt gebruiken in uw dagelijkse schoonheidsritueel.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

back to top
EN NL